неділю, 31 січня 2016 р.

Ласкаво просимо в "Парк індустріального періоду"!



Олена Гнилицька

Промисловий (індустріальний) туризм – новий і також перспективний для міста Запоріжжя напрямок розвитку туристичної галузі. Потенційно цікавими і туристично-привабливими для різних категорій туристів, а також для мешканців міста є підприємства, які мають унікальні технологічні процеси. Таких об’єктів у Запоріжжі налічується більше 100 (у т.ч. металургія – 36, машинобудування – 60, харчова та легка промисловість – 48). Найбільші металургійні  та інші підприємства міста мають власні музеї, які можуть бути об’єднані в єдиний музейний та екскурсійний комплекс з виразною назвою («Дніпрокомбінат ХХІ», «Парк індустріального періоду» тощо).
Крім того, заслуговують на увагу колишні промислові території та об’єкти, що виведені з експлуатації. Частина таких об’єктів знаходиться у центральній частині міста та інших доступних для відвідування місцях. Вони можуть бути використані безпосередньо як індустріальна спадщина для проведення екскурсій, організації різних креативних заходів, фестивалів і змагань з екстремальних видів спорту, або ревіталізовані та пристосовані під інші туристичні (рекреаційні) потреби.

Довідка


МК «Запоріжсталь» - одне з найбільш великих промислових підприємств України, продукція якого широко відома і користується попитом у споживачів на внутрішньому ринку і в багатьох країнах світу.Спеціалізація комбінату - високоякісний сталевий г/к рулон, г/к лист, холоднокатаний лист, х/к рулон з вуглецевих і низьколегованих сталей, а також сталева стрічка, чорна жерсть, гнутий профіль.Основними споживачами продукції комбінату є виробники зварних труб, підприємства автомобільного, транспортного, сільськогосподарського машинобудування, виробники виробів побутової техніки. 

Контакти


Кол-центр – 061 218 30 09
E-mail – office@zaporizhstal.com
Прес-центр – 061 286 66 39
E-mail – press@zaporizhstal.com




Немає коментарів:

Дописати коментар